top of page
Sanitet Sverige

Kamerainspektion

 

Du kan själv se skicket på avloppet i realtid!

 

Våra ändamålsenliga avloppskameror visar högupplöst video och tar detaljerade bilder. Du får även behålla ett USB-minne med inspelningar från kamerainspektionen. Det är alltså möjligt för dig att se själv exakt vad det är som orsakat ditt stopp eller läckage i avloppssystemet! Det kan vara vad som helst som spolats ner, papper, hår, olja, fetter eller andra främmande föremål.

 

Du kan även se ifall det uppkommit sprickor i avloppsrören. Ett vanligt fenomen är att trädrötter spränger sig in i avloppsrören. Jord kan packas ovanifrån och orsaka sprickor vilket är särskilt vanligt om man har en passage ovanför avloppsrören. En liten sten kan bli som en kil och spräcka rören när det packas hårdare och hårdare ovanifrån varje år. Vårt mål är att ge våra kunder en kvalitetstjänst med ärlig service.


Nöjda kunder är vårt absolut främsta mål!

kamerainspektion innebär att du får en uppfattning om avloppsrörens skick. Kamerainspektioner har blivit en regelbundet anlitad tjänst vid bostadsrättsföreningar, bostadsbolag och privata fastighetsägare. En kamerainspektion är nödvändig även om du inte upplever problem i dagsläget. Det är viktigt att känna till rörens skick så du kan planera för kommande underhåll med reparation eller stambyte.

Avloppsrören är dessvärre många gånger det sista husägare tänker på eftersom dom inte är synliga och ligger nergrävda under jord. Våra skickliga tekniker kommer med vår moderna utrustning kunna bedöma läget långt ner i marken. Du får reda på om dina rör är i toppskick direkt vid utförandet!


Vi utför 100% oberoende bedömningar och har inga samarbeten med relining företag eller andra entreprenörer för att du ska känna dig 100% trygg med att våra bedömningar är korrekta och opartiska.

Sanitet Sverige kamera
Sanitet Sverige kamera
Sanitet Sverige  logga.png
Sanitet Sverige  logga.png
bottom of page